Inwoner van Tilburg? Ga naar Tilburg.nl voor informatie over huishoudelijk afval i

Ongediertebestrijding

Last van ongedierte in huis? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Het BAT verzorgt professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie in de regio Tilburg. Onze specialisten zijn altijd in de buurt en als geen ander op de hoogte van de omgeving waarin je woont.

Specialist in Tilburg
Bij ongediertebestrijding is het belangrijk om grondig te werk te gaan. Het is een specialistische klus want als het werk niet goed wordt uitgevoerd, is de kans groot dat het ongedierte terugkomt. Het BAT is volledig op de hoogte van ongedierteproblemen in de omgeving Tilburg en heeft voor (bijna) elk probleem de juiste aanpak.

Advies, aanpak en nazorg
Niet alleen bestrijden we het ongedierte.  We adviseren ook welke voorzorgsmaatregelen je het beste kunt nemen om overlast te voorkomen. Uiteraard kun je ook bij het BAT terecht voor advies en voor controles als er nog geen sprake is van ongedierte. Treffen we ongedierte aan, dan maken we samen een plan van aanpak. Wij zorgen voor wering , bestrijding, de nazorg en controles.

Soorten ongedierte en zwammen
Wij bestrijden onder andere de volgende soorten ongedierte en zwammen: muis, rat, kakkerlak, ovenvisje, vlo, wesp, mier, zilvervisje, duif, vlieg, meelmot, kever, boktor, huiszwam, kelderzwam.

Onze specialisten zijn (KAD) -gekwalificeerd conform de laatste wet- en regelgeving.

Offerte aanvragen