Inwoner van Tilburg? Ga naar Tilburg.nl voor informatie over huishoudelijk afval i

Diensten voor particulieren

Als particulier kun je rechtstreeks bij het BAT terecht als je bijvoorbeeld een container wilt huren of last hebt van plaagdieren. Op deze pagina is een overzicht van onze diensten te vinden.

Inwoner van Tilburg? Ga naar Tilburg.nl voor informatie over huishoudelijk afval
Online shoppen voor een afzetcontainer
Er wordt heel wat afgeklikt. Voor wie denkt dat het alleen om producten gaat, heeft het mis. Ook diensten kunnen online worden besteld. Denk maar eens aan de afzetcontainers die u regelmatig bij mensen voor de deur ziet staan.
Help, een wespennest! En nu?
Het seizoen van de wespen is weer begonnen. In augustus en september is het nest het grootst en bevat al gauw 5000 tot 7000 wespen. Heeft u last van wespen? Ga dan nooit zelf aan de slag om het nest te verwijderen, maar laat dit aan de gekwalificeerde ongediertebestrijders van het BAT over. Wij bestrijden binnen een dag het nest. Ook de nesten van hornaars.
Tilburgers verduurzamen hun huis. U ook?
Gaat u binnenkort verbouwen in huis? Denk dan ook eens aan zonnepanelen of extra isolatie om energie te besparen. Of misschien wilt u de woning wel aanpassen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen? Er is nu een mogelijkheid die helpt bij de financiering.
Voorjaarsopruiming of verbouwing? De afzetcontainer biedt uitkomst!
Het voorjaar is bij uitstek het seizoen om op te ruimen of te klussen in en rondom huis. Bij het opruimen van zolders, schuren en garages komen vaak spullen tevoorschijn die niet goed genoeg zijn voor de kringloopwinkel. Bespaar tijd en moeite en huur een afzetcontainer. Dat ruimt op!