Inwoner van Tilburg? Ga naar Tilburg.nl voor informatie over huishoudelijk afval i

Ongediertebestrijding

Last van ongedierte in uw bedrijf? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het BAT verzorgt professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie in de regio Tilburg. Onze specialisten zijn altijd in de buurt en als geen ander op de hoogte van de omgeving waar uw bedrijf staat.

Specialist in Tilburg
Bij ongediertebestrijding is het belangrijk om grondig te werk te gaan. Het is een specialistische klus. Als het werk niet goed wordt uitgevoerd, is de kans groot dat het ongedierte terugkomt. Het BAT is volledig op de hoogte van ongedierteproblemen in omgeving Tilburg en heeft voor (bijna) elk probleem de juiste aanpak.  

Advies, aanpak en nazorg
Niet alleen bestrijden wij het ongedierte, wij adviseren ook welke voorzorgsmaatregelen u het beste kunt nemen om overlast in de toekomst te voorkomen. Uiteraard kunt u ook bij het BAT terecht voor advies en controles als er nog geen sprake is van ongedierte. Treffen wij ongedierte aan, dan maken wij samen een plan van aanpak, zorgen voor wering en bestrijding, verzorgen de nazorg en de controle.   

Soorten ongedierte en zwammen
Wij bestrijden onder andere de volgende soorten ongedierte en zwammen: muis, rat, kakkerlak, ovenvisje, vlo, wesp, mier, zilvervisje, duif, vlieg, meelmot, kever, boktor, huiszwam, kelderzwam.  

Onze specialisten zijn (KAD)-gekwalificeerd conform de laatste wet- en regelgeving.      

Offerte aanvragen