Inwoner van Tilburg? Ga naar Tilburg.nl voor informatie over huishoudelijk afval i

Diensten voor bedrijven

Elk bedrijf heeft met afval te maken en de wettelijke verplichting en zorg om hier duurzaam mee om te gaan. Als ondernemer weet u dat het belangrijk is maar het vereist ook kostbare tijd en aandacht. Het BAT neemt u deze zorg uit handen.  Al meer dan honderd jaar mogen wij ons afvalspecialist noemen en staan wij garant voor een verantwoorde en duurzame inzameling en verwerking van uw afval. Afvalstromen verwerken op een milieuvriendelijke en betaalbare manier is een vak apart, ons vak.

De Rooi pannen stimuleert studenten afval te sorteren
De praktijkgerichte Horeca opleiding van scholengemeenschap De Rooi Pannen, heeft hun afvalscheiding uitgebreid. Net als veel scholen, sorteerden zij naast papier en restafval ook al frituurvet en swill (keukenafval) maar hebben daar sinds kort PMD aan toegevoegd.
De voordelen van bedrijfsafval sorteren
Huishoudens in Tilburg en omgeving kennen inmiddels de principes van afvalsortering. Het BAT stimuleert ook ondernemers om meer afval te sorteren. En dat kan behoorlijk in de kosten schelen.
Data en archiefvernietiging. Snel, handig en veilig.
Ieder bedrijf heeft vertrouwelijke papieren en documenten. Deze informatie moet u voor een bepaalde tijd bewaren maar waar laat u deze informatie als dat termijn is verstreken? Wij hebben de oplossing.
Midwaste - de kracht van een coöperatie
Samen met dertien andere inzamelbedrijven vormt het BAT de strategische alliantie, Midwaste. In deze samenwerking delen wij onze kennis op het gebied van afvalmanagement. We bepalen samen de strategie, maken plannen en voeren deze uit. Zo staan we sterker, minimaliseren we risico's en delen we kennis.