Inwoner van Tilburg? Ga naar Tilburg.nl voor informatie over huishoudelijk afval i

Diensten voor bedrijven

Elk bedrijf heeft met afval te maken en de wettelijke verplichting en zorg om hier duurzaam mee om te gaan. Als ondernemer weet u dat het belangrijk is maar het vereist ook kostbare tijd en aandacht. Het BAT neemt u deze zorg uit handen.  Al meer dan honderd jaar mogen wij ons afvalspecialist noemen en staan wij garant voor een verantwoorde en duurzame inzameling en verwerking van uw afval. Afvalstromen verwerken op een milieuvriendelijke en betaalbare manier is een vak apart, ons vak.

Festival organiseren? Opruimen doen wij!
Het BAT vervult een belangrijke rol bij evenementen. De Tilburgse kermis, Hap Stap, Levenslied Tilburg en vele andere grote en kleinschalige festivals en events houden wij schoon. Wij ontzorgen organisatoren op het gebied van afval.
Handig! Een gesloten container voor uw bedrijfsafval
Heeft u weinig ruimte voor het plaatsen van een bedrijfscontainer? Dan kan een gesloten container uitkomst bieden. De zogenaamde puinhuisjes zijn ideaal voor bedrijven die binnen niet veel ruimte hebben om afval te storten. Ook horeca, winkels en campings maken dankbaar gebruik van afgesloten containers.
Wat is beter afval recyclen of hergebruiken? De Ladder van Lansink geeft antwoord.
De Ladder van Lasink geeft, in een oogopslag, weer welke vorm van afvalverwerking de voorkeur heeft. Met andere woorden welke methode is het meest milieuvriendelijk en welke methodes juist niet.
Weer twee perscontainers voor afval onderweg
Bakkerij van Iersel aan de Ledeboerstraat in Tilburg heeft nu ook twee afvalperscontainers in gebruik. En het aantal ondernemers die er gebruik van maken blijft stijgen. Niet vreemd, er past namelijk aanzienlijk meer afval in de perscontainer omdat het afval in de container al wordt samengeperst.